Premis arquitectura 2021

Benvolguts/des,

El Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya va presentar el 3 de novembre passat el nou format dels Premis ARQUITECTURA que, en actual configuració, tenen per objectiu apropar l’Arquitectura a la societat, difonent-ne els valors i la capacitat per millorar el benestar, la salut i seguretat de les persones, així com en la sostenibilitat del planeta, identificant i reconeixent les millors pràctiques en arquitectura, urbanisme i activitats vinculades.

Aquesta edició dels Premis ARQUITECTURA compta amb el suport i patrocini de COMPAC. En la nova configuració dels premis ARQUITECTURA, els col·legiats i col·legis d’Arquitectes juguen un paper fonamental i prioritari en l’enviament i selecció de propostes per al certamen. Els/les arquitectes/es poden presentar els seus treballs d’edificació, planificació urbana i territorial, paisatge, investigació, arquitectures mínimes i interiorisme, entre altres categories, amb el termini màxim d’enviament de propostes finalitza l’11 de febrer. Un cop rebudes les propostes, els Col·legis i Consells Autonòmics designaran en aquesta primera fase un comitè de selecció format per almenys tres membres, els quals proposaran quines obres passen a la fase dues amb el rang de seleccionades.

Amb totes les novetats que s’incorporen al nou format, que us animen a revisar, es manté EL PREMI D’URBANISME ESPANYOL i s’incorpora el premi de PERMANÈNCIA que pot ser d’interès per treballs vinculats a la planificació de la ciutat i territori. Des de l’AAUC us animem a participar!!

Els treballs que es presentin hauran d’haver estat finalitzats entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021 i, entre l’1 de gener de 2000 i el 31 de desembre de l’any 2001, en el cas del Premi Permanència, ja que es reconeixerà a aquelles obres que compleixen vint anys. socials o culturals, diferents òrgans de les administracions públiques i representants dels òrgans de govern o agrupacions dels col·legis d’arquitectes. En cas que la proposta sigui realitzada per una persona o entitat diferent de l’autor haurà de comptar amb conformitat expressa d’aquest per presentar-lo. Les propostes s’han d’adscriure al Col·legi d’Arquitectes o Consell Autonòmic on es localitzi l’obra o el domicili de col·legiació del seu autor i només es podran presentar en un Col·legi d’Arquitectes o Consell Autonòmic.

Durant el mes de juny se celebrarà la gala de lliurament dels premis i reconeixements.

Més informació a aquest enllaç:
https://www.premiosarquitectura.org/