Àgora d’Urbanisme 2022 – 8 de novembre de 2023

Benvolgudes, benvolguts,
El proper dimecres 8 de novembre de 2023 ens tornarem a trobar per celebrar la cinquena edició de l’Àgora d’Urbanisme, aquesta vegada en format exclusivament presencial i a la sala d’actes del COAC!

Recuperem l’espai per trobar-nos i compartir impressions de la jornada, veure’ns amb els companys i companyes i dinar plegats a peu dret al mateix COAC. Aviat us enviarem el formulari d’inscripció i el programa. Però de moment, reserveu-vos la data a les vostres agendes!

Aquest esdeveniment anual té la vocació de consolidar-se com un espai de referència de l’activitat de l’urbanisme a Catalunya, de trobada entre tècnics i responsables a diferents nivells, tot construint un catàleg d’experiències destacades, ja sigui pel seu interès tècnic, per actuar en un espai emblemàtic, per gestionar aspectes complexos, per la innovació que aporten, pel debat que poden generar…

L’Àgora d’Urbanisme és un esdeveniment promogut i organitzat per l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya. Va néixer l’any 2018 arran d’un conveni entre l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya (DTES). Aquesta serà la cinquena edició!

Us hi esperem!

Consulteu la pàgina de l’Àgora d’Urbanisme clicant aquí.