Cicle breu sobre Urbanisme, Dret i Jurisprudència

El proper 16 de gener arrenca el Cicle breu sobre Urbanisme, Dret i Jurisprudència organitzat pel COAC i la Càtedra Barcelona d’Estudis d’Habitatge.

La primera sessió, tindrà lloc a la sala Mirador del COAC el dilluns 16 de gener a les 12 hores  i, girarà al voltant del llibre El derecho a la ciudad y el buen gobierno urbano, de José Manuel Bandrés.

CONVERSA AL VOLTANT DEL LLIBRE ‘EL DERECHO A LA CIUDAD Y EL BUEN GOBIERNO URBANO’. Dilluns, 16 de gener a les 12 hores.

Aquest Cicle sobre Urbanisme, Dret i Jurisprudència continuarà amb una segona jornada sobre les reserves per a l’habitatge protegit en sòl urbà consolidat i, també tindrà lloc a la sala Mirador del COAC el dilluns 23 de gener a les 18:30 hores. Comptarà amb la presència de Luciano Parejo Alfonso, Catedràtic de Dret Administratiu.

DEBAT AL VOLTANT DE LES RESERVES PER A L’HABITATGE PROTEGIT EN SÒL URBÀ CONSOLIDAT. Dilluns, 23 de gener a les 18:30 hores

El cicle finalitzarà el dia 13 de febrer a les 18:30h, amb una sessió al voltant del llibre “Urbanismo judicial. Jurisprudencia para la ciudad del futuro” de Rafael Fernández Valverde, exmagistrat de la Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Suprem.

CONVERSAL AL VOLTANT DEL LLIBRE “URBANISMO JUDICIAL. JURISPRUDENCIA PARA LA CIUDAD DEL FUTURO” Dilluns, 13 de febrer, a les 18:30h