Premis arquitectura 2022

Està oberta la convocatòria per participar en la nova edició dels Premis ARQUITECTURA que organitza el Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE) amb el patrocini oficial de COMPAC.

L’objectiu d’aquest premi és acostar al conjunt de la societat els valors de l’arquitectura i la seva importància en el benestar, la salut i seguretat de les persones i en la construcció d’un món més sostenible. Aquesta convocatòria reformula el Premi Compromís per distingir treballs de divulgació i difusió arquitectònica, innovació i emprenedoria, així com altres maneres d’exercir la professió.

A banda d’aquesta categòria, tornaran a concedir-se el Premi Sostenibilitat i Salut (valors universals), Premi Nova Bauhaus (valors culturals i artístics), Premi Hàbitat (valors bàsics de l’Arquitectura i l’Urbanisme), Premi Re a la rehabilitació (valors associats a la rehabilitació, renovació i regeneració) i el Premi Professió (valors professionals i ètics).

A aquests sis premis, basats en valors, tornaran a sumar-se tres distincions de caràcter especial: el Premi d’Arquitectura Espanyola, el Premi d’Urbanisme Espanyol i el Premi a la Permanència, destinat a reconèixer aquelles obres que més destaquin tant pel seu correcte envelliment com per la seva vigència i actualitat, com a valors intrínsecs de l’Arquitectura i l’Urbanisme.

Podeu consultar les bases de la convocatòria mitjançant el següent enllaç.

La inscripció és gratuïta i està oberta fins el proper 28 de febrer de 2023.

Si considereu que el vostre projecte reuneix els valors dels Premis ARQUITECTURA, no dubteu a participar.

Per formalitzar inscripció >>