[AJORNADA] ÀGORA D’URBANISME 2018 [AJORNADA]

ATENCIÓ!!!

Hem decidit AJORNAR la primera àgora d’urbanisme per la primavera. Volem tenir més temps per incorporar tots els projectes que han passat per les comissions d’urbanisme l’any 2018, per que el consell d’experts faci la selecció, per convocar tots els autors… en definitiva, per fer-ho bé.

Què és l’àgora d’urbanisme?

L’ÀGORA D’URBANISME vol ser la plataforma per a la informació independent sobre els principals documents urbanístics que es tramiten a Catalunya, un lloc periòdic d’informació i intercanvi sobre l’experiència de la planificació urbanística de casa nostra.

L’ÀGORA D’URBANISME també vol ser un espai de trobada entre els tècnics i responsables a diferents nivells en el camp de l’urbanisme. Un espai per compartir allò que fem i que ha de servir per endreçar el futur de les nostres ciutats i els nostre territoris.

L’ÀGORA D’URBANISME ha de permetre compartir experiències i projectes d’urbanisme en una jornada transversal en la que farem balanç del que ha passat a Catalunya durant el 2018.

Per tal d’organitzar aquesta jornada, s’ha signat un conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat, el COAC i l’AAUC. La primera jornada ÀGORA D’URBANISME 2018 es celebrarà durant la primavera del 2019

Properament es publicarà la data definitiva, el programa de la jornada, així com el formulari d’inscripció per als interessats.

Us esperem.

La Junta Directiva AAUC