Skip to content

3 Comments

 1. Amadeu Casals i Planas
  15 juny 2012 @ 9:27

  Hem sembla molt correcte, i que potser s’hagués hagut de demanar abans. Hi estic plenament d’acord.

 2. Mireia
  15 juny 2012 @ 10:27

  Com a arquitecta estic molt orgullosa de que es faci sentir la veu dels professionals. Suposo que el Govern estarà al corrent de les vostres inquietuds (que també son les meves i de gran part de la societat). També crec que no en sabem res o molt poc sobre el projecte, com bé dieu, necessitem informació.
  Enhorabona!

 3. Tere
  21 juny 2012 @ 13:35

  Nomes volia felicitar-vos per que he escoltat per la radio que al COAC ha comunicat que el projecte de Eurovegas no s’adapta ni es adient al model econòmic ni de país que necessitem.
  Penso que aquest projecte es una aberració, entre altres moltes coses per que ens hipoteca el futur doncs el parc agrari del Llobregat es l’únic que tenim a prop una gran ciutat com Barcelona per l’entrada de menjar de proximitat i amb la que ens està caient i pot caure es una falta de previsió pel futur, a la que ja ens tenen acostumats els politics.

  Us felicito per haver pres part a aquest assumpte com a Col·legi i m’agradaria que en féssiu mes difusió als mitjans de comunicació.

  Com a col·lectiu ens hem de posicionar amb un tema tant important com aquest que fa referencia a la urbanització del territori