Acte de lliurament dels Premis d’Urbanisme Espanyol 2017

[Fotografia: Elena Martín]

 

Benvolguts, benvolgudes.

El passat divendres dia 18 de maig, el Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España va entregar els Premis d’Arquitectura Espanyola (PAE) i els Premis d’Urbanisme Espanyol (PUE), fallats a l’octubre de 2017. Tots dos reconeixements formen part, juntament amb la medalla d’or, dels reconeixements més destacats en el sector de l’arquitectura espanyola. Amb aquests premis, el CSCAE reconeix l’excel·lència arquitectònica i urbanística, així com l’esforç i perseverança de les institucions per fomentar obres de gran qualitat a pesar de la severa crisi econòmica dels darrers anys.

En aquest link podeu consultar la notícia sencera, obtenir més informació sobre els projectes reconeguts i mirar el vídeo de l’acte.

El Plan (PTE) del suelo no urbanizable de las costas de Asturias (Ramón Fernández-Rañada) i el Plan de Protección y Rehabilitación de Liérganes (Carlos De Riaño Lozano, Carlos Ferrán Alfaro, Fernando Navazo Rivero, Luis Herrero Fernández y Carlos Ferrán Aranaz), van ser els projectes reconeguts en la categoria Premi d’Urbanisme Espanyol.

Enguany ha estat la primera edició del PUE. Des de l’AAUC valorem molt positivament que s’hagi creat aquest premi i que, a més, l’acte de lliurament es faci conjuntament amb el PAE.