Pedalada “Terrassa en flashback” 24.2.2018

Imatge: © Flick (Danny Hevia)

 

L’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes del COAC inaugura el quart cicle de Pedalades amb una sortida a Terrassa pel proper dissabte 24 de febrer.

Terrassa és el tercer municipi de Catalunya en nombre d’habitants i té una història urbana ben representativa del que suposa l’evolució d’una ciutat al llarg del temps. Anirem en flashback des de les intervencions urbanístiques més recents fins a les esglésies preromàniques. Entre d’altres coses veurem com s’ha posat en valor el seu patrimoni modernista o com s’han transformat els seus vapors industrials. No passarem per alt els llocs conflictius o els temes pendents de resoldre.

La longitud total de l’itinerari és d’uns 20 quilòmetres. Per facilitar el recorregut en bicicleta anirem de baixada, des de dalt fins a baix. Es a dir, començarem per la Zona Olímpica i acabarem al barri de Les Fonts.

El lloc de trobada serà a les 10:00 h a la sortida del metro de Nacions Unides (FGC) i acabarem als voltants de les 14:00 h amb el tradicional dinar col·loqui al Casal de Les Fonts.

Els participants poden portar la seva pròpia bicicleta, tot i que hi ha la possibilitat de llogar-ne una de normal o d’elèctrica, que es lliurarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut.

Es requereix inscripció prèvia.

Veure programa

La visita és gratuita per als membres de l’AAUC. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: Menú 18,25 € (veure menú)