Àgora d’urbanisme 2020 – 9 de novembre de 2021

El proper dimarts 9 de novembre tindrà lloc la tercera edició de l’Àgora d’Urbanisme, aquesta vegada en format presencial, a la seu del COAC.

Aquest esdeveniment anual té la vocació de consolidar-se com un espai de referència de l’activitat de l’urbanisme a Catalunya, de trobada entre tècnics i responsables a diferents nivells, tot construint un catàleg d’experiències destacades, ja sigui pel seu interès tècnic, per actuar en un espai emblemàtic, per gestionar aspectes complexos, per la innovació que aporten, pel debat que poden generar…

L’Àgora d’Urbanisme va néixer l’any 2018 arran d’un conveni entre l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya (DTES).

Després d’una primera edició presencial, que va tenir una molt bona acollida, l’any 2020, en plenes restriccions per la pandèmia, vam celebrar la segona edició en format virtual. Es van presentar 15 projectes que van servir per conèixer i compartir algunes de les propostes que van passar per les comissions d’urbanisme de l’any 2019.

Inscripcions
La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia a través dels següents formularis:

– Presencial (aforament limitat)
– En línia

Programa
Consulta el programa de la jornada