1a Pedalada Metropolitana: el Besòs

El proper dissabte, 24 d’octubre, farem la primera pedalada metropolitana al llarg del riu Besós. Adjuntem imatge amb l’itinerari que seguirem. El punt de trobada serà l’Estació de rodalies de Montcada i Reixac (línia R2), a les 9.30 h i el punt final de la pedalada serà el Port nàutic del Fòrum, cap a les 14.30 h.

Ens acompanyaran tècnics del Consorci del Besòs, dels municipis de Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Barcelona, així com responsables urbanístics  de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Els participants podran portar la seva pròpia bicicleta. Hi haurà, també, la possibilitat de llogar una bicicleta normal o elèctrica, que s’entregarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut. Després del recorregut en bicicleta, dinarem al restaurant del port i, durant la sobretaula, iniciarem un debat obert.

La pedalada és gratuïta. Cal inscripció prèvia.

Servei de lloguer de bicicleta: Lloguer bicicleta normal: 9,50 €. / Lloguer bicicleta elèctrica: 19,50 €. Dinar i debat posterior. (Dinar: 18,50 €.)

Us hi esperem!