Pedalada de Sant Boi de Llobregat a Castelldefels 01.04.2017

L’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del tercer cicle de Pedalades, una sortida des de Sant Boi de Llobregat a Castelldefels pel proper dissabte 1 d’abril.
El punt de trobada serà la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat , a les 10 h. La pedalada finalitzarà al centre urbà de Castelldefels, cap a les 14 h.

La longitud total de l’itinerari és d’uns 20 quilòmetres. Es sortirà des del centre de Sant Boi de Llobregat pel Parc Fluvial i pel Parc Agrícola del Delta anant cap a Viladecans. Es baixarà fins al mar per la Riera de Sant Climent, visitant dues àrees d’aiguamolls. Una vegada travessada l’autovia, es farà un tram de platja que inclou el Parc de les Dunes de Gavà i es pujarà cap al centre de Castelldefels passant pel Canal Olímpic i el Campus de la UPC.

Els participants poden portar la seva pròpia bicicleta, tot i que hi ha la possibilitat de llogar-ne una de normal o d’elèctrica, que es lliurarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut. Finalitzada la visita, es dinarà al Restaurant Andalucía de Castelldefels i, durant la sobretaula, s’iniciarà un debat obert.

Es requereix inscripció prèvia.

Veure programa

La visita és gratuita per als membres de l’AAUC. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: Menú 16 € (pica-pica i segon a escollir del menú del dia)