Fem créixer l’Àgora, t’hi sumes?

Benvolguts, benvolgudes

Aquest any, l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) vol fer créixer l’Àgora d’UrbanismeConeixes un projecte que sigui interessant per presentar-ho? T’imagines que, gràcies a tu, sigui un dels seleccionats aquest any?

L’Àgora d’Urbanisme és un espai anual per fer balanç del què ha passat a Catalunya en el camp de la planificació. Una plataforma de difusió, coneixement i debat en la qual es presenten una selecció dels treballs avaluats per les onze Comissions Territorials d’Urbanisme a Catalunya.

Els i les representants del COAC a les Comissions Territorials d’Urbanisme agrairien la teva ajuda. Ells i elles son els nostres ulls davant les Comissions, però com que a les Comissions no s’exposen tots els projectes, busquem ajuda per trobar més propostes per la propera Àgora. Les teves suggerències les traslladarem al representant de la Comissió Territorial per a què les valori i a partir d’aquí, la Comissió d’Experts farà la tria final.

Si coneixes un projecte que té interès per la seva qualitat, per ser innovador, per actuar en un lloc emblemàtic, o simplement perquè la temàtica és interessant o suscita un debat necessari, fes-nos-ho saber!

Clica en aquest enllaç i explica’ns allò que has vist! Tens temps fins el 15 de març!

La propera edició de l’Àgora d’Urbanisme serà durant el darrer trimestre del 2023. Si vols més informació sobre l’Àgora d’Urbanisme, clica aquí!

AAUC