Benvinguts/des al blog de l’AAUC

Un nou espai de comunicació, d’actes i activitats que organitzem des de l’AAUC, així com d’altres esdeveniments dels quals fem difusuió.

Un nou espai de servei, on es facilita l’accés i la consulta als diferents tipus d’informació professional que l’AAUC ofereix als seus membres.

Un nou espai col·lectiu, en el que us convidem a col·laborar de diverses maneres: redactant articles d’opinió, crítica, comunicació, novetats, curiositats, iniciatives, etc. que considereu d’interès general; o simplement enviant suggeriments al blog i a l’AAUC.

De manera que pugui esdevenir en un instrument útil, on poder compartir i reflexionar, respecte allò que ens uneix, el nostre interès i preocupació per la ciutat i el territori.

2 thoughts on “Benvinguts/des al blog de l’AAUC

 1. Adrià Calvo

  Felicitats,
  és positiu veure que l’agrupació es mou.

  Esperem que aquesta plataforma sigui més dinàmica que l’anterior i que això signifiqui que a partir d’ara els col•legiats que no ens dediquem a l’edificació tinguem amb l’AAUC un lloc de trobada dins del Col•legi.

  Siguem positius! Que em major temps disponible en aquestes circumstàncies, ens permeti establir un marc de reflexió per al futur de la professió. Que trobem tots plegats el temps i les forces per compartir experiències, diàlegs i amistat.

 2. admin Post author

  Adrià, moltes gràcies pel comentari. Esperem que entre tots confirmem aquest nou marc de relacions que reivindiques, i que és tant pertinent i necessari en aquests moment.
  xavier matilla, secretari de l’AAUC

Comments are closed.