Urbanisme comparat: “Brasil”

El passat dijous 28 de gener de 2021 va tenir lloc la primera sessió d’urbanisme comparat del 2021. L’arquitecte Gustavo de Andrade ens va fer una presentació Brasil anomenada: l’urbanisme brasiler en vertigen 

Des d’aquí podeu recuperar el vídeo de la sessió. També us adjuntem la presentació que va preparar en Gustavo. Podeu descarregar-la clicant aquí.

.

 

Gustavo de Andrade és arquitecte urbanista per la Universidade de São Paulo (2006) i és doctor en urbanisme per la Universitat Politècnica de Catalunya (2015). Actualment és professor del departament d’arquitectura i urbanisme de la Universidade de Santa Catarina, a l’illa de Florianópolis, al sud del Brasil. La seva experiència d’investigador inclou la recerca sobre polítiques públiques urbanes, participant de projectes finançats per governs, fundacions i organismes multilaterals, com el Cities Alliance, la Care Foundation i el programa Urbal. La seva experiència professional inclou l’assessorament en matèria de polítiques urbanes per a governs locals i la coordinació de plans directors i de mobilitat urbana. És membre de ple dret de diferents consells, com el Consell de la Ciutat, el CODERF i el COMDES (a l’àmbit local i de l’àrea metropolitana de Florianópolis).