Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

Benvolguts agrupats i agrupades,

Us volem informar que el president de la nostra agrupació Sebastià Jornet és jurat del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, en aquesta la seva cinquena edició. Aquest Premi internacional té la categoria C dedicada al Planejament vinculat amb el Patrimoni.

El premi té una miranda ampla sobre el patrimoni, i en aquesta categoria vol aglutinar treballs de Planejament que afecten centres històrics, zones urbanes, conjunts i edificis d’interès patrimonial que no és necessari que estiguin expressament catalogades o protegides. Igualment hi tenen cabuda aquells treballs de planejament específicament dedicats a la protecció i conservació del patrimoni.

Aprofitem per convidar-vos de nou, a participar en aquesta Categoria C, Planejament. Es poden inscriure tots els treballs que s’hagin finalitzat, realitzat o publicat en el període comprès entre l’1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2020 en l’àmbit geogràfic europeu. Aprofitem per anunciar-vos que prorroguem la data d’inscripció fins al 26 de març de 2021.

Adjuntem enllaç a bases completes: >>>>>>
I enllaç a procés d’inscripció: >>>>>>

Esperem que sigui del vostre interès.

La Junta Directiva AAUC