Pedalades Metropolitanes

L’AAUC vol entrar a debatre sobre el nou Pla Director Urbanístic Metropolità.
Acabada la primera fase d’anàlisi i diagnosi, realitzada per un equip dirigit per en Joan Busquets, i recollida en l’exposició “Metròpolis Barcelona” a l’edifici del Disseny HUB Barcelona, que va tancar el passat 25 d’abril. L’exposició volia explicar el territori metropolità de Barcelona projectat des de tres perspectives: el passat, el present i el futur.


“Paisatge de la Metròpoli”, AtlesMetropolisBarcelona, AMB

En aquest parèntesi en que estem, acabada la primera fase i l’inici de la redacció de l’avanç del PDU, entenem que és un bon moment per parlar-ne.
Per iniciar el debat què millor que fer una mirada sobre el territori metropolità. Estem organitzant quatre “mirades”.
La primera, el 24 d’octubre, al voltant del riu Besòs, amb bicicleta (un mitjà de transport que té una velocitat adequada per fer aquest reconeixement). La jornada tindrà el format típic de les de l’AAUC: Trobada entre 9 i 10 del matí, pedalada i cap a les dues de la tarda, dinar i a la sobre taula, el debat.

Les altres tres mirades previstes seran:
21 de novembre (riu Llobregat)
19 de desembre (BCN: de Collserola al litoral) i
16 de gener de 2016 (el Vallès).

Properament rebreu informació detallada d’aquesta primera pedalada, horari, itinerari, punts d’interès, restaurant, etc. Els participants podran portar la seva pròpia bicicleta. Hi haurà, també, la possibilitat de llogar-la (normal o elèctrica). S’entregaran al lloc de sortida i es recolliran al final del recorregut.


“Metabolisme Metropolità”, AtlesMetropolisBarcelona, AMB

2 thoughts on “Pedalades Metropolitanes

 1. joaquim villaronga

  Benvolguts,

  Us sol·licito que m’envieu la informació detallada dels recorreguts de cara a participar en els recorreguts (“mirades”) que proposeu.

  Salutacions cordials,
  joaquim villaronga

 2. admin Post author

  benvolgut joaquim,
  estem ultimant detalls dels recorreguts. Quan estiguin preparats els publicarem al blog. Gràcies!

Comments are closed.