Debat sobre l’ampliació de l’Aeroport del Prat

Benvolgudes i benvolguts,

El proper dimarts 20 de juliol a les 18 hores tindrà lloc una jornada de debat sobre l’ampliació de l’Aeroport del Prat, organitzada pel COAC, que es podrà seguir tant de manera presencial com en línia.

La proposta d’AENA ha suscitat a Catalunya opinions tant a favor com en contra. És per això que des del COAC volem obrir una finestra de debat constructiu i enriquidor per a l’opinió pública i conèixer amb rigor els factors que fan d’aquest un projecte de grans implicacions per al territori i la mobilitat del futur.

Conscients de la importància de disposar de múltiples mirades que puguin oferir expertesa i coneixement, comptarem amb la participació de professionals vinculats a l’arquitectura, l’economia i el medi ambient.

Programa
Intervenció dels ponents i debat:
Miquel Puig Raposo, economista
Miquel Sodupe Roure, arquitecte, expert en Planificació i Gestió Urbanística
Josep Maria Carrera Alpuente, arquitecte, redactor del Pla Territorial
Imma Jansana, arquitecta i paisatgista
Anna Zahonero Xifré, biòloga i Màster en Arquitectura del Paisatge
Modera el debat Guim Costa, vicedegà del COAC

L’acte es retransmetrà en directe través de Youtube. És necessària la inscripció prèvia.  Les persones inscrites rebran un correu amb l’enllaç per accedir a la sessió.

En el cas que es vulgui assistir presencialment, caldrà inscripció prèvia en el següent enllaç, ja que les places són limitades. L’acte se celebrarà a la Casa Gomis, popularment coneguda com La Ricarda, una joia arquitectònica del racionalisme català, reconeguda com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

Esperem que sigui del vostre interès.

La Junta Directiva AAUC