Club de Lectura: “Barcelona oculta” + Visita al Dipòsit del Rei Martí

Benvolgudes,
Benvolguts,

L’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) reprèn, el proper dimarts 10 de juliol, l’activitat anomenada Club de Lectura, que vol ser un espai de debat al voltant de l’exercici professional i l’urbanisme.

Us recordem que en aquesta activitat cada sessió se centra en un text escrit, ja sigui en format article, manifest, publicació, tesi doctoral o altres. La concurrència de diferents professionals convertiran cada sessió en una jornada única, que oferirà l’oportunitat de compartir idees i reflexions vàries al voltant de l’urbanisme de les nostres ciutats i territoris.

Ens complau convidar-vos a la sessió que tindrà per nom “Barcelona oculta”  el proper dimarts 10 de juliol al Dipòsit soterrat del Rei Martí (c. Bellesguard, 14). Aquesta sessió es basarà en la Tesi Doctoral de l’arquitecta Rosina Vinyes i Ballbé anomenada “Barcelona oculta. La rellevància del subsòl en una gran ciutat contemporània”, de la qual en podeu llegir un resum en aquest enllaç i el document complet en aquest altre.

Prèviament a l’exposició, en coordinació amb l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), es visitarà l’edifici recentment rehabilitat a càrrec dels arquitectes d’Archikubik.

Les places són limitades, es prega confirmació d’assistència.

Us hi esperem!

La Junta Directiva AAUC