Àgora d’Urbanisme’19 [Save the date! 24.11.2020]

Benvolgudes,
Benvolguts,

Enguany també celebrarem l’ÀGORA D’URBANISME i volem que ens acompanyeu!

L’acte s’adaptarà a la situació actual, es farà en format Webinar/COAC tv, en streaming, però no volem deixar passar aquesta jornada anual que s’adaptarà sota els mateixos objectius.

L’ÀGORA D’URBANISME va néixer al 2018 derivat d’un conveni entre l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC), el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya (DTES).

Després d’un inici amb una molt bona acollida (enllaç actes any passat), aquest acte té la vocació de consolidar-se com un espai de referència de l’activitat de l’urbanisme a Catalunya, de trobada entre els tècnics i responsables a diferents nivells, que ens permeti conèixer i compartir una tria dels projectes d’urbanisme que han passat per les Comissions d’Urbanisme de l’any.

La repetició anual de l’ÀGORA D’URBANISME té el valor d’explicar l’actualitat urbanística de Catalunya tot construint un catàleg d’experiències destacades, ja sigui pel seu interès tècnic, per actuar en un espai emblemàtic, per gestionar aspectes complexos…

La segona jornada ÀGORA D’URBANISME 2019 es celebrarà el proper 24 de novembre de 2020.

Reserveu la data, us esperem.

La Junta Directiva AAUC