[Cicle d’Urbanisme i Territori] Programa de Promoció d’habitatge al món rural

Benvolguts/des:

Us informem sobre la segona sessió del Cicle d’Urbanisme i Territori que organitza l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i la Demarcació de Girona del COAC, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, estarà dedicada al Programa de Promoció d’habitatge al món rural, i tindrà lloc a través de la plataforma digital Microsoft Teams, el dilluns 12 d’abril (18 hores).

En aquesta sessió, el secretari de l’Agenda Urbana i Territori de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra, i el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins, explicaran el programa que vol contribuir a evitar la pèrdua de població al món rural i a incentivar la realització de projectes i actuacions estratègiques, sectorials i singulars innovadores que estimulin i reforcin l’accés a l’habitatge en aquells punts del territori que presenten més vulnerabilitat.

INSCRIPCIONS OBERTES

Cal inscripció prèvia mitjançant formulari. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb les instruccions per seguir en directe la jornada. La sessió també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC.

Esperem que sigui del vostre interès.

La Junta Directiva AAUC